COVID-19

In verband met COVID-19 kan de winkel helaas niet open.
Gelukkig kunt u uw gewenste bedrukte kleding bestellen via de Webshop.

Kleding bedrukken

Voor iedereen, van bedrijven tot particulieren.

Particulier

Bij ons kunt u een ruim aanbod vinden van voorbedrukte kleding, maar u kunt ook uw eigen wensen door geven. Zoals bijvoorbeeld een naam op sportkleding van uw kind, of een leuke foto voor een vrijgezellen feest.

Bijna alles is mogelijk wat u maar kunt bedenken, er zijn enkele uitzonderingen in verband met copyright van bedrijfen. Wanneer iets niet mogelijk is zal er contact opgenomen worden, om te kijken welke andere mogelijkheden er zijn.

Het bedrukken van kleding kan op verschillende plekken, zoals op de voor- en/of achterkand, maar ook op de mouwen kan er bedrukt worden.

De mogelijkheden zijn eindeloos kijk maar op onze webshop

 

Bedrijf

Bent u een bedrijf en bent u opzoek naar iemand die uw bedrijfskleding kan bedrukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor bedrijfskleding is alles mogelijk, we kunnen uw logo, uw bedrijfsnaam en zelfs uw bedrijfsslogan bedrukken als u dat wenst.

Voor bedrijfskleding is het belangrijk dat u de maten van uw personeel weet zodat de kleding niet te groot of te klein is, daarbij moet er rekening gehouden worden waar u de bedrukking wilt plaatsen.
Niet alle plekken zijn logisch voor bedrijfskleding, zoals de naam over de gehele breedte op de voorkant van kleding bedrukken kan soms niet goed uitpakken, terwijl het op de achterkant wel goed zou kunnen staan.

Wilt u meer informatie of hulp bij het plaatsen van uw bedrukking? Neem gerust contact met ons op of kijk op de webshop.